Az 1986-ban alapított Aux Group évek óta Kína TOP 500 vállalata (35 millió kínai cég közül) közé tartozik. A cég ningboi székhellyel működik.

klímaszerelés - Ozopa klíma

2020-ban a csoport árbevétele 11.3 Mrd USD volt, több mint 30 000 alkalmazottal, 11 gyártóbázissal, és 5 fejlesztő központtal. Az Aux 2018 és 2020 között a légkondicionáló iparág harmadik legnagyobb szereplőjévé vált a világon. A 11 bázis gyártókapacitása éves szinten meghaladja a 37 millió szettet. Ez napi közel 110 ezer szettet jelent.

A légkondicionáló szegmens fejlődését a 2019-ben Japánban létrehozott Kutatás és Fejlesztési központ (Kobe) is segíti. A világvezető Japán légkondicionáló K+F iparág, és az Aux csoport együttműködése biztosítja az innovációt, és a termékek folyamatos minőségi fejlődését.

A vállalat számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, melynek keretében évek óta támogat olyan programokat melyek célja a szegénység csökkentése, az oktatás, a katasztrófa-elhárítás és a környezetvédelem. Ezekre a célokra a vállalat több mint 43 millió USD-t adományozott.

Az Aux elkötelezett az okos megoldások létrehozásában, a kiemelkedő tehetségek támogatásában, és célja, hogy az egész világot megismertesse a termékeivel.

klímaszerelés - Ozopa klíma
klímaszerelés - Ozopa klíma

Termékek

klímaszerelés - Ozopa klíma
KAPPA SERIES A tiszta levegő mindenek felett.
klímaszerelés - Ozopa klíma
GAMMA 2 SERIES Komfort és gazdaságosság tökéletes ötvözete.
klímaszerelés - Ozopa klíma
OMEGA SERIES Dizájnmodell a kifinomult elegancia rajongóinak.
klímaszerelés - Ozopa klíma
DELTA 2 SERIES Kifinomult technológia, díjnyertes dizájn.
Integrált Wi-Fi vezérlés

Minden lakossági Aux légkondicionáló rendelkezik integrált Wi-Fi modullal, ami biztosítja a berendezések távolról történő irányíthatóságát. A távoli vezérléshez nem kell más, mint az otthoni internetkapcsolat mellett egy Android vagy iOS rendszert futtató okostelefon, valamint a Google Play vagy Apple App Store áruházból telepíthető AC Freedom alkalmazás.

Az AC Freedom alkalmazással a világ bármely tájáról irányítható otthoni klímánk, sőt az egyszerű vezérlésen felül különböző automatizációkat, időzítéseket, intelligens alvásprogramot is beállíthatunk.

klímaszerelés - Ozopa klíma

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10.000 Ft kedvezményt adunk az első klíma megrendelésből!