Mikor kezdte meg működését a Daikin klíma gyártója? Napjaink egyik legmegbízhatóbb terméke a klímák piacán.

A Daikin klíma gyártója 1924 –ben kezdte meg működését, amikor is repülőgépek radiátor csöveit gyártották. A későbbiek folyamán, 1935-ben fluorvegyszerek gyártása is megtalálható volt már a termékpalettájukon. 1938 –ban pedig már hűtőegységeket is gyártottak a haditengerészet részére. A nagy változás, ami a klímatechnikához köthető 1951-ben kezdődött, ugyanis ekkor fejlesztették ki az első japán csomagolt légkondicionálót. 1958 –ban pedig már a lakossági ablakklíma gyártása és forgalmazása is megkezdődött.

Az Daikin klíma rohamos fejlesztése 1973-tól indult, ami napjainkig is folyamatos fejlődéseken megy át, a hatékonyság, megbízhatóság és a minőség jegyében.

A Daikin, mint világcég számos üzletágban megtalálható:

·       Ipari és lakossági klímatechnika (Daikin klíma)

·       Hűtéstechnika

·       Fűtéstechnika

·       Vegyipar

·       Hidraulikai olaj

Ezeken kívül számos egyéb fejlesztés és technológia köthető még a céghez, amiben szervesen jelen vannak a világpiacon.

klímaszerelés - Ozopa klíma
Daikin FTXC

A Daikin klíma használatban. Milyen véleménnyel vannak róla a felhasználók és a szerelők?

A japán mentalitás alapja „minőségi termékeket hosszú távra”, ami a Daikin klíma esetén is elmondható. Nem egyszer találkoztunk a szerelési munkálatok folyamán olyan Daikin klímaberendezéssel, amit több mint 20 éve szereltek fel, és a mai napig is hibamentesen működik. Csak azért kellett lecserélni, mivel a folyamatosan fejlődő technikának köszönhetően már sokkal hatékonyabb klímák elérhetőek. Mindez pedig alátámasztja mindazt, amit eddig a minőségről és a megbízhatóságról írtunk.

Az alábbiakban felsorolunk pár Daikin klíma típust, amit megtalál termékkínálatunkban:

·       Daikin FTXC

·       Daikin Sensira

·       Daikin Comfora

·       Daikin Perfera

·       Daikin Emura

·       Daikin Stylish

Cégünk top ajánlatai között a Daikin klímák mindig szerepelnek a kiemelten ajánlott termékek között.

klímaszerelés - Ozopa klíma
Daikin Sensira

Nézzük, milyen előnyök szólnak még a Daikin klíma mellett?

A Daikin klíma kialakítása, egyszerű és könnyű kezelhetősége mondhatni legendás a klíma piacon. A hűtő és fűtő klímák is ugyanolyan hatékonysággal működnek. Energiatakarékosak, ami egy alapelv a cégnél, de ezen kívül:

·       Wifi csatlakozás

·       Mozgásérzékelő

·       3D légáramlás

·       Függőleges automatikus légterelés

Ezeken kívül még számtalan hasznos funkciót sorolhatnánk, de a legegyszerűbb megoldás, ha elmondja igényeit, milyen helyre szeretne ajánlatot kérni. Ennek függvényében pedig az igényeire szabott és legmegfelelőbb Daikin klíma lesz beszerelve, ami hosszú távon szolgálja az ön kényelmét.

klímaszerelés - Ozopa klíma
Daikin Emura

Ha még csak gondolkozik a klíma vásárlásán, de még nem hozta meg a döntését.

Az Ozopa Kft. ügyfélcentrikus gondolkodással kezel minden kommunikációt, akár érdeklődőről, akár megrendelőről legyen szó. Cégünk egyik alapelve, hogy olyan klímaberendezést kapjon az ügyfél, ami az igényeire van szabva. Szolgáltatási palettánk teljes körű, amiben nem csak az értékesítés, de a klímaszerelés, tisztítás, vagy karbantartás ás a javítás is szerepel.