A Gree története egy kis cégtől, a piac vezető lakossági klímagyártókig.

A Gree klíma gyártója a Zhuhai Gree Electric Appliances Inc. A céget 1991-ben alapították. Kis gyár volt, ami éves szinten 20.000 darab ablakra szerelhető klímát gyártott, az akkor elérhető technológia segítségével.

1994 és 1996 között a cég a Gree klíma minőségének javítására összpontosított, hogy olyan minőségi terméket gyártson, ami világ szinten megállja a helyét és a cég piacvezető pozícióba kerülhessen.

Azt pedig, hogy mi kellett ennek megvalósításához, milyen lépéseket tettek ennek érdekében, azt röviden pontokba szedjük:

·       Minőségi termék gyártás nulla hibaponttal

·       A technológia folyamatos fejlesztése

·       Környezetbarát termék gyártása

·       Hatékony marketing támogatás

Ezek azok az alapok, amivel a Gree klíma gyártója a kezdetektől napjainkig a piacon az egyik vezető cégé nőhette ki magát.

klímaszerelés - Ozopa klíma
Gree Comfort X

A Gree klíma hazánkban is közkedvelt és gyakran vásárolt termék.

A Gree klíma hazánkban 2002 óta van jelen a piacon, és a folyamatos technológiai fejlesztéseknek, valamint a kiemelt marketing stratégiának köszönhetően ma már nincs olyan ember, aki ne ismerné a Gree nevet, ha klímáról van szó.

A Gree klímák esetén is több fajta opcionális megoldás kínálkozik a megrendelőknek:

Lakossági klímák:

·       split klíma

·       multi split klíma

·       oldalfali

·       kazettás

·       parapet

·       légcsatornás

·       ablak klíma

·       mobil klíma

A klímán kívül számtalan más egyéb termék is elérhető a cég kínálatában (hőszivattyú, hő visszanyerő szellőztetőgép, stb.)

klímaszerelés - Ozopa klíma
Gree U-Crown Champagne

Milyen lakossági Gree klíma elérhető az Ozopa Kft. termékpalettáján?

Cégünk főként a lakossági klímák értékesítésével és szerelésével foglalkozik, de igény esetén bármilyen klímaberendezést beszerzünk megrendelőink részére, ami kérésként csak felmerülhet. Felsorolunk pár klíma fajtát, amit weboldalunkon is elérnek az ügyfelek:

·       Gree Amber Grey

·       Gree Comfort X

·       Gree Dark X

·       Gree U-Crown Silver

·       Gree Lomo Plusz

·       Gree G-Tech

·       Gree U-Crown Champagne

·       Gree Amber Royal

  klímaszerelés - Ozopa klíma
  Gree Pulse

  Miért a Gree klíma lesz a megfelelő Önnek, és miért minket válasszon vásárlás ás szerelés ügyében?

  A Gree klíma hosszútávú megoldást nyújt megrendelőink részére, folyamatos karbantartással és tisztítással. A gyártó 3 + 2 év termék garanciát vállal, az árfekvés tekintetében alsó – közepes. Az Ozopa Kft. nem csak az értékesítésben vállal szerepet a Gree klímák terén. Teljeskörű szolgáltatásunk kiterjed a klímaszerelésre, de mind emellett fontos, hogy a karbantartás és a tisztításban is segítséget nyújtunk megrendelőink részére. Ahhoz, hogy hosszú távon, problémamentesen tudjanak ezek a berendezések működni – és ez jellemző valamennyi klíma típusra – érdemes ezeket a szolgáltatásainkat is igénybe venni.

  Cégünk egyik fő célja, hogy az érdeklődők és vásárlók igényeit maximálisan kiszolgáljuk, bármelyik szolgáltatásunkat is vegye igénybe. Azt szeretnénk, hogy biztos támaszt jelentsünk, ha klímával kapcsolatban bármilyen kérdése is felmerülne.

  Keressen minket, hogy segíthessünk önnek is a megfelelő választásban.