A klímatisztítás és klíma karbantartás az Ozopaklima cég alap szolgáltatásai közé tartozik.

A klímatisztítás, vagy más néven klíma karbantartás időszakosan fontos minden klíma tulajdonos részére. Más vállalkozásokkal ellentétben cégünk nem csak az értékesítés és a beszerelés területén van jelen a megrendelők részére. Kiemelt gondot fordítunk a klímatisztítás, vagy klíma javítás megoldására is, amik szintén napi szintű igényeket fednek le az ügyfelek részére.

Klímát a legtöbb esetben nem egy, vagy két évre vásárol a megrendelő. Ezért is kiemelten fontos az időszakos klímatisztítás, amivel a klímánk hosszú távú és hatékony működését garantálhatjuk.

klímatisztítás - Ozopa Klíma

A klímatisztítás menete az Ozopa Kft.-nél a hatékony működés érdekében.

A napjainkban használatos klímák két fő részből állnak (kültéri egység és beltéri egység), és nem csak a beltéri egység tisztítása fontos. Ugyan olyan odafigyelést igényel a kültéri egység karbantartása is. A beltéri egység esetén az egyik legkárosabb tényező a penészgomba megjelenése, ami a légutakra nézve igen kártékony hatással bír, nemcsak a betegek, gyerekek, legyengült immunrendszerrel élők vagy idős emberek számára, hanem veszélyt jelentenek még az egészséges emberek számára is. A klímatisztítás során szakembereink nem csak a szűrőt fújják át penészölővel, hanem minden alkatrészt átmosnak és áttisztítanak a precíz és teljes körű szolgáltatásunk keretein belül.

A kültéri egység szintén egy meghatározó pont a klíma működésében. Ha a hőcserélő elkoszolódik, az nem csak a klíma teljesítményében mérhető (gyengébb hűtő teljesítményt ad le). Az erőlködésnek köszönhetően sajnos a villanyszámlán is látható jelei vannak, de a későbbi meghibásodások miatt is fontos erre ügyelni.

A klímatisztítás szolgáltatásunk magában foglalja még:

·       Bakok ellenőrzése

·       Rézcső csatlakozások ellenőrzése

·       Elektromos csatlakozások ellenőrzése

·       Hűtőköri nyomások ellenőrzése

Cégünk célja, hogy a nyári forróság enyhítése céljából vásárolt klíma berendezést hosszú távon tudják használni a megrendelők.

klímatisztítás - Ozopa Klíma

A klímatisztítás és karbantartás mellett milyen szolgáltatással tudjuk még önt segíteni?

Cégünk 10 éve működik a klíma piacon, ahol teljes körű szolgáltatást nyújtunk megrendelőink részére. A klíma értékesítésen belül csak minőségi gyártók termékeivel kereskedünk (Daikin, Gree, Mitsubishi, LG). Az első megkeresésénél maximális segítséget nyújtunk, minden leendő ügyfél részére ingyenes felmérést biztosítunk. A tanácsadás során megtaláljuk az ön igényeire szabott klímát, és a beszerelést követően bármilyen javítási, tisztítási munkában folyamatosan állunk rendelkezésére.

Minden szakemberünk rendelkezik hűtő, klíma, hőszivattyú és légtechnika szerelő szakvizsgával, és F-Gáz engedéllyel is. Mint minden hivatalos és leinformálható klímás cég, így mi is szerepelünk Nemzeti Klíma Hatóság rendszerében.

Amennyiben meghozta a döntést, hogy klímát vásároljon, vagy meglévő klímájával adódott gond és nem tudja kihez forduljon, hívjon bizalommal, szakembereink folyamatosan rendelkezésére állnak, hogy az ön klíma gondjai is gyorsan és zökkenőmentesen megoldódjanak.

klímatisztítás - Ozopa Klíma

Kérje ajánlatunkat!