Miért a split klíma a leggyakoribb választás lakossági felhasználásban?

A klíma típusok és elrendezések között több lehetőség is rendelkezésre áll az ügyfelek részére. A hely adta lehetőségek szabnak csak határt a választásnak. Napjainkban a split klíma a legelterjedtebb választás, ami részben annak is köszönhető, hogy alacsony fogyasztású és csendes. A kialakítást érintően osztott rendszeres:

·       Kültéri egység: Aminek köszönhetően a kellemetlen a zaj és a kompresszor által képződött hő kint marad.

·       Beltéri egység: Aminek köszönhetően csak a kellemes hűvös levegő marad a klimatizált helyiségben.

A split klíma minden gyártó top terméke, 2 – 7 Kw teljesítmény tartományban gyártják, de nagyobb kiviteleik is kaphatóak gyártóktól függően.

klímaszerelés - Ozopa klíma
Mitsubishi EF sorozat

Split klíma kialakítások és kivitelezések. Melyik választás a megfelelő?

A kérdés mindig az az első körben, hogy milyen építménybe szeretnénk (panellakás, társasház, családi ház, iroda), mekkora területet szeretnénk lehűteni. Ezek azért is meghatározó kérdések, mivel több fajta kivitel elérhető:

oldalfali, mono split,  multi split, kazettás,  légcsatornás, mennyezeti, parapetes

Egy családi házban több a lehetőség, mint a panel, vagy a társasház esetén. Célunk mindig az, hogy ügyfeleink részére a legjobb megoldást nyújtsuk, amiben az ingyenes felmérést követően, a megfelelő split klíma kiválasztása után, már csak a klímaszerelés maradjon hátra.

A harmadik fontos kérdés, hogy hova helyezzük a beltéri egységet? Ez főként az oldalfali kiviteleknél kérdéses, hogy milyen irányba áramoljon a hideg levegő. Szakértő kollégáink teljes körű segítséget nyújtanak megrendelőink részére az optimális hely megválasztásában.

klímaszerelés - Ozopa klíma
Mitsubishi HR sorozat

Milyen split klíma gyártók termékei elérhetőek nálunk?

Mondhatnánk azt is, hogy csak a japán a tutti, de ha a split klíma értékesítés világpiacát nézzük, a kínai Gree klíma gyártója a jelenlegi piacvezető cég. Ezért vállalkozásunk az Ozopa Kft. csak minőségi és megbízható gyártók termékeit kínálja az ügyfelek részére. Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelők hosszú távú megoldást kapjanak, ami cégünk esetén alapfeltétel. Az általunk forgalmazott márkák között megtalálható:

 Daikin, Gree, Syen, LG, Mitsubishi, MDV, Midea, Toshiba,  Nord, Hisense, Rcool, Aux, Polar

Ezen kívül még jó pár gyártó terméke elérhető palettánkon, amik közül bátran választhat a megrendel

klímaszerelés - Ozopa klíma
Daikin Perfera

Amennyiben a split klíma vásárlása során minket választ, milyen előnyökhöz jutnak még?

Az Ozopa Kft. nemcsak a klímák értékesítésével foglalkozik, hanem a klímaszerelés, klímajavítás és klímatisztítás is megtalálható szolgáltatásaink között. Cégünk több mint 10 éves szakmai rutint tud maga mögött, melynek köszönhetően számtalan elégedett megrendelőnek tudtunk már segíteni az évek folyamán.

Fontosnak tartjuk, hogy már az első kommunikációnál teljes körű támogatást kapjon az érdeklődő, amit ingyenes felméréssel egészítünk ki. A nálunk vásárolt klímák esetén, bizonyos helyzetekben a gyártóktól függően 3-5 éves teljeskörű termékgaranciát biztosítunk.

Tegyen minket próbára, hogy a minőségi termék megvásárlása után, magasan képzett szakembereink precíz és pontos klímaszerelését követően ön már csak a kényelmi szolgáltatást élvezhesse!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10.000 Ft kedvezményt adunk az első klíma megrendelésből!