A klímaszerelés megkezdése előtt fontos a hely ismerete és a megfelelő klíma megválasztása.

A klímaszerelés folyamata minden esetben egy helyszíni felméréssel kezdődik, ugyanis a tökéletes kivitelezés és az igényeknek való megfelelés érdekében kiemelten fontos a hely adottságait figyelembe venni. Az egyik legmeghatározóbb kérdés, milyen építménybe kell megoldani a klímaszerelést:

·       Panellakás

·       Társasház

·       Családi ház

·       Iroda

Hűtő, vagy hűtő-fűtő klímát szeretnénk? Milyen márkát válasszunk? És még számtalan kérdést feltehetnénk, de számunkra a legfontosabb, hogy olyan klímát adjunk és szereljünk be ügyfeleink részére, ami hosszú távon kiszolgálja az igényeket. 

Ezért is tartjuk elsődlegesnek a klímaszerelés megkezdése előtt a korrekt és minőségi tanácsadást, hiszen minden terület más és más, ebből kifolyólag nem biztos, hogy a legolcsóbb és a legkissebb teljesítményű klíma lesz a legmegfelelőbb választás, ami az adott légköbmétert egy 25 négyzetméteres szoba esetén, nem képes megfelelően lehűteni.

A klímaszerelés kivitelezésénél mire érdemes odafigyelni?

A lakókörnyezet is maghatározó a klímaszerelés folyamán, ugyanis a zajszintet panellakások és társasházak esetén semmiképpen nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ha egy belső udvaros társasház esetét vesszük alapul, ahol minden lakó erre a területre szellőztet, nyári időszakban például sok kellemetlenséget okozhat, a klíma által folyamatosa kibocsájtott magas zaj. Első lépésként a szomszédoknak jóvá kell hagyniuk a klímaszerelést, akik a szűk környezetünkön belül vannak. (jobb oldali szomszéd, bal oldali szomszéd, fölöttünk lévő szomszéd, alattunk lévő szomszéd) A második fontos megoldandó kérdés a kondenzvíz elvezetése, ami nem csöpöghet, a járókelőkre és a vakolatrendszert, illetve a falat sem károsíthatja. 

Műemléki védelem alatt álló lakóházak esetén az önkormányzat engedélye is szükséges a klímaszerelésnél, minden területen más és más rendeletek vannak, ezért is fontos ezek ismerete a beszerelés előtt.

klímaszerelés - Ozopa Klíma

Milyen márkájú klímákat forgalmazunk és szerelünk megrendelőinknek? Milyen minősítéssel végezzük munkáinkat?

Az Ozopa Kft. több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a minőségi klíma értékesítés és klímaszerelés területén. Rendelkezünk hűtő-, klíma-, hőszivattyú- és légtechnika berendezés-szerelő szakképesítéssel, valamint a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiadott 14/2015. (II.10.) kormányrendelet 3.§ (1) F-Gáz engedéllyel. Valamint szerepelünk, a központi nyilvántartásban is. Ennek köszönhetően minden ügyfelünk teljes körű szolgáltatást kap. Szeretnénk kiemelni pár olyan márkát, amiről már hallottak, vagy ismerhetnek:

·       Daikin

·       Mitsubishi

·       GREE

·       MDV

·       Midea

·       LG

·       Nord

·       Toshiba

A klímaszerelés előtti felmérés cégünk esetén díjmenetes, minden nálunk vásárolt klíma esetén a gyártótól eltérően 3-5 éves termékgaranciát vállalunk.

klímaszerelés - Ozopa Klíma

Tegyen minket próbára, hogy a klíma, vagy a klímaszerelő cég megválasztása ne legyen többé fejtőrés, vagy probléma. Nálunk egy helyen megkap mindent, ami a klímával kapcsolatban szóba jöhet:

·       Klíma értékesítés

·       Klímaszerelés

·       Klíma javítás

·       Klíma karbantartás

Hívjon bizalommal, hogy önnek is segíthessünk!

Kérje ajánlatunkat!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10.000 Ft kedvezményt adunk az első megrendelésből!