Polar klíma – saját gyártású termék

A teljesen magyar Cool Klíma 2016-ban kezdte meg az általuk specifikált termékek gyártását Polar klíma márkanéven. A termékek paramétereit a Közép-és kelet-európai piachoz igazították, főként műszaki, de pénzügyi értelemben is. Így lett a Polar klíma egy minőségi, mindenki számára elérhető, jó ár-érték arányú márka. A termékek a legjobb ázsiai gyárakban készülnek, a szállítás, forgalmazás és jótállás teljes mértékben a magyar gyártó kezében van.

Jellemzői

A Polar klímák kínálatában megtalálható minden olyan készülék, amelyre a végfelhasználónak szüksége lehet. Találunk alap modellt, mely főként hűtésre alkalmas, de átmeneti időben fűteni is lehet vele, de van kifejezetten fűtésre optimalizált is, mellyel akár mínusz 15-25 fokos külső hőmérsékletig fűthetünk, jó hatásfokkal. A mono split modelleken kívül multi, tehát több beltéris rendszerben is van megoldás, itt kazettás, légcsatornás vagy konzol beltéri választására is van lehetőség. A készülékek energiabesorolása modelltől függően A+ – tól A+++ – ig terjed, tehát áramfogyasztásuk is alacsony a leadott hőteljesítményhez képest.

Külső megjelenés

A Polar klímák alap készülékei (Lite és Ideal modell) fényes fehér színűek, ívelt kialakításúak, diszkrét króm díszítő elemekkel. Középkategóriás modelljei a Rainbow és az Optimum. Előbbi ezüst és fekete, utóbbi matt fehér színben választható. Ezek a beltéri egységek szögletesebb kialakításúak. A felső kategóriába tartoznak az Ultimate (fényes fehér) és Fresh (matt fehér) modellek, ezek a leghatékonyabb, fűtésre optimalizált készülékek. A Fresh elnevezés oka, hogy ez a típus képes friss levegőt is befújni a klimatizált helységbe, mellyel a bent lévő levegő minősége és a komfortérzet tovább javítható.

Extrák

A Polár klímák minden jó tulajdonsággal és extrával rendelkeznek a nagymúltú márkákhoz hasonlóan. A Lite modellen kívül mindegyik készülék rendelkezik beépített wifi adapterrel (Lite-nál opcionálisan külön vásárolható). Ennek segítségével bárhonnan vezérelhetik otthoni berendezésüket. A magasabb kategóriájú készülékek okos otthon kompatibilisek és huzatmentes befújási lehetőség is választható. A Polár klímák modelltől függően különböző módon járulnak hozzá a levegő minőségének javításához. Mosható és 3 az 1-ben szűrőkkel, öntisztító funkcióval, titan-gold bevonattal, UVC szűrővel és akár frisslevegő befújással is.

Miért a Polar?

  • A széles termékválasztékból könnyen megtalálható az Önnek megfelelő hűtési-fűtési megoldás
  • A magas, akár A+++ energiabesorolás és az energiatakarékos funkcióknak köszönhetően csökkenthető az energiafogyasztás
  • A ma már szinte elengedhetetlen wifi-képesség által okostelefonról is vezérelhető, illetve okos otthon rendszerek támogatása is elérhető
  • A Polar klíma az első, kifejezetten a közép-kelet európaivásárlási igények alapján optimalizált légkondicionáló márka