klímaszerelés - Ozopa klíma
gree klímaberendezés - Ozopa Klíma

GREE Klímaberendezést

Amennyiben 2021.01.01. – 2021.12.31. között vásárol új  magasoldalfali Gree klímaberendezést, regisztrálja honlapunkon a 10 év teljeskörű magyarországi jótállásért!

Miután cégünknél vásárolt, és telepítettük a Gree klímaberendezést nincs más teendője mint itt regisztrálni a berendezést.

10 ÉV JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK

  1. Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali lakossági berendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete: GWH)
  2. A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.
  3. Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.
  4. A 10 év kiterjesztett jótállás kizárólag Magyarország területén telepített, valamint a Cool4u Kft., mint hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.
  5. A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.
  6. A jótállás a készülék rendszeres karbantartásához kötött, melynek a részleteit a kezelési kézikönyv tartalmazza.
  7. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz.
  8. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.

GREE Klímák

A Gree klímaberendezések nyújtotta kényelem és elégedettség mellett a Gree márka térhódításához hozzátartozik az állandó fejlesztés, megújulás, profizmus és kifogástalan elegancia.

Segítünk a klímaválasztásban, annak érdekében, hogy az
Ön elképzelése és a mi szakmai javaslatunk alapján a
legjobb megoldás szülessen.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Cégünk rendelkezik a szükséges szakképesítésekkel (Hűtő-,Klíma-Hőszivattyú- és Légtechnika berendezés-szerelő ), valamint a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiadott F-Gáz engedélyekkel, valamint szerepelünk a központi nyilvántartásukban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10.000 Ft kedvezményt adunk az első klíma megrendelésből!