Miért fontos a klíma tisztítása?

1. Az egészségünk védelme:

A klíma levegőt szív be és fúj ki, ezért bármilyen szennyeződés a rendszerben keringő levegővel együtt terjedhet. A por, a pollen, a penészgombák és más allergén anyagok felhalmozódhatnak a klímában, és a levegőbe jutva allergiás reakciókat okozhatnak, vagy légúti megbetegedéseket idézhetnek elő.

klímaszerelés - Ozopa klíma
klímaszerelés - Ozopa klíma

2. A klíma hatékonysága:

A kosz és a szennyeződés felhalmozódása a klímában csökkentheti a rendszer hatásfokát. A szennyeződések akadályozzák a levegő áramlását, ami növeli a klíma működési költségeit és csökkenti a hatékonyságát.

klímaszerelés - Ozopa klíma
klímaszerelés - Ozopa klíma

3. A klíma hosszabb élettartama:

A rendszeres tisztítás megakadályozhatja a klímaberendezés korai elhasználódását. A kosz és szennyeződések felhalmozódása a klímában ronthatják a rendszer teljesítményét, ami idővel vezethet a berendezés meghibásodásához is.

A még jótállási időn belüli készülékek meghibásodása esetén a gyártó csak abban az esetben vállalja a garanciát, amennyiben az évenkénti, meghatározott számú karbantartás megtörtént és ez a megfelelő módon rögzítve lett.

Remélem, hogy ez az összefoglaló segített jobban megérteni a klímatisztítás jelentőségét. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10.000 Ft kedvezményt adunk az első klíma megrendelésből!