A klímatisztítás és klíma karbantartás az alap szolgáltatásaink közé tartozik.

A klímatisztítás, vagy más néven klíma karbantartás időszakosan fontos minden klíma tulajdonos részére. Más vállalkozásokkal ellentétben cégünk nem csak az értékesítés és a beszerelés területén van jelen a megrendelők részére. Kiemelt gondot fordítunk a klímatisztítás, vagy klíma javítás megoldására is, amik szintén napi szintű igényeket fednek le az ügyfelek részére.

Klímát általános esetben nem egy, vagy két évre vásárol a megrendelő. Ezért is fontos az időszakos klímatisztítás, amivel a klímánk hosszú távú és hatékony működését garantálhatjuk.

Megérkezett cégünkhöz egy új és hatékony 100% BIO ECOWIAN fertőtlenítő, szagtalanító és tisztító kivételesen hatékony termékünk, melyet a klímatisztítás folyamán használunk.

klimatisztitás
klimatisztitás

MIÉRT AZ ECOWIAN HYGIEN+99?

Forradalmian új
fertőtlenítő hatását biokémiai folyamatok által fejti ki, ezért képes a csíraszámot akár 0 értékre lecsökkenteni
Egyedi
nem okoz rezisztenciát, ezért képes a baktériumok, vírusok nagy hatékonyságú elpusztítására
Extrém hatékonyság
a felületeken kialakult biofilm réteget – a legtöbb vegyszer alapú fertőtlenítő szerrel ellentétben – képes teljesen eltüntetni
Egyszerű felhasználás
mivel nem tartalmaz vegyszert ill. alkohol-származékot, felhasználást követően nem szükséges lemosni
Széles felhasználási spektrum
klíma- és hűtőberendezések, légterek, légtechnikai rendszerek, valamint élelmiszerrel érintkező felületek teljes fertőtlenítése, mosás nélkül
Egészségre ártalmatlan
100%-ban lebomló, környezet-, bőr- és felület-barát, ph- semleges. Belégzése nem irritáló, nem bántja a bőrt
Nemzetközi jelenlét
folyamatosan, több országra kiterjedő bizonyítottság és megfelelőségi dokumentációk (biocid engedélyek)
Previous slide
Next slide

TUDÁSTÁR

Mit jelent a baktérium rezisztencia és miért fontos?

A baktériumok, vírusok azon tulajdonsága, amelynek során hozzászoknak a különböző vegyszerekhez, így a fertőtlenítés hatástalanságát okozzák. Ez kiemelten fontos, hiszen célunk a megfelelő, minél hatékonyabb fertőtlenítés.

Mit jelent a biofilm réteg és miért fontos az eltüntetése?

A baktériumok a védekezés és a kedvező életfeltételek kihasználása érdekében egy egybefüggő bevonattá tömörülnek a felületen. Ezért fontos a biofilm réteg teljes eltüntetése.

Rövidesen itt a tavasz, ezért érdemes minél előbb elvégezni a szezon kezdete előtt a klímatisztítást! Tekintettel a mögöttünk lévő időszakra, egy egyedülálló, 100%-ban BIO ECOWIAN tisztítószerrel vesszük fel a harcot a vírusok és a baktériumok ellen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10.000 Ft kedvezményt adunk az első klíma megrendelésből!